Om Sofia Werlin

Välkommen hit till SofiaWerlin.se

Här på bloggen får du följa mig och min dotter.

Jag lever livet som ensamstående mamma till min dottern Tuva-Li, som är född i oktober 2015. Här på bloggen ventilerar jag mig om livet som ensamstående, både om de dåliga men bra sakerna. Ni får följa oss i vardagen genom trotsiga perioder, en hel del bus och en massa kärlek. Hälsa och matlagning är också en stor passion i mitt liv och resan att bli hälsosam med LCHF-kost skrivs det också mycket om.

Kort om mig och oss:

Jag heter Sofia Werlin, 28 år. Född och uppvuxen i Helsingborg och fortfarande boendes här. Studerade ekonomi på gymnasiet och har en utbildning som gymnasieekonom. Under några år jobbade jag i butik innan jag bytte inriktning och började jobba inom hemvården.

2013 läste jag en ettårig utbildning till assistent och sedan 2014 har jag jobbat som personlig assistent. Tuva-Li föddes i oktober 2015 och fram till januari 2017 var jag mammaledig med henne. Sen februari 2017 jobbar jag som elevassistent på en skola.

Sen Tuva-Li föddes har jag varit ensamstående med henne! Hon har ingen kontakt med sin pappa, han vet om henne mer mer än så är det inte. Vissa dagar är jobbigare än andra men jag älskar att vara mamma till henne.

Kuriosa:

När Tuva-Li föddes i oktober 2015, åkte jag in akut med magsmärtor, som jag trodde var en helt “vanlig” urinvägsinfektion. Läkaren på sjukhuset trodde annat och skickade istället upp mig på förlossningen.

Tio dagar innan Tuva-Li föddes låg jag i en solstol på Rhodos och hade inga tankar på barn inom den närmsta framtiden. Efter mitt blogginlägg på min gamla blogg, kontaktade både tidningar och nyhetsprogram mig för en intervju. Jag kunde tackat nej, men det var mitt sätt att få stopp på alla elaka rykten som folk jag inte kände men som även delar av släkten spred.

Helsingborgs Dagblad
Sydsvenskan
Året Runt
Hemmets
Hemmets Journal
Nyheter24
TV4 Nyhetsmorgon

Bloggar om:

Ensamstående • Familjeliv • Tuva-Li • Hälsa •
LCHF • Event • Samarbeten

Kontakt:

Mail: kontakt@sofiawerlin.se
Instagram: sofiawerlin.se
Facebook: Sofia Werlin – mammaliv & hälsoliv

Samarbete, sponsring och PR

kontakt@sofiawerlin.se