Samarbete | Sponsrade inlägg

Viktiga tillskott!


Oavsett om man tränar på elitnivå eller bara tränar för att starka kroppen, så är det viktigt att få i sig allt som kroppen behöver för att kunna bygga muskler och bli stark. För min del tränar jag dels för att få upp styrkan i kroppen men också för att må bättre och nå min målvikt. Med tanke på att mitt jobb är relativt tungt många gånger, så behövs styrkan från träningen för att kroppen ska orka.

Det går inte bara att äta ”rätt”, kroppen måste få i så både vitaminer och mineraler utöver träningen. Hos Tillskottsbolaget kan du hitta många kosttillskott från välkända varumärken, till ett bra pris. 

Ett viktigt ämne att ha i kroppen är kalium, som både är en mineral och en elektrolyt. Kalium är viktigt för en normal nerv- och muskelfunktion, då nervcellerna i din kropp är beroende av kalium. Förutom detta så är det viktigt för kroppens saltbalans och även för njurfunktionen. Kalium kan faktiskt hjälpa till att sänka blodtrycket. 

Både en för låg nivå eller för hög nivå av kalium i kroppen kan vara skadliga för kroppen. Därför är det viktigt att ha en bra balans. Sen finns där några symtom att hålla koll på om man har onormala nivåer av kalium i kroppen, bland annat : muskelkramper/muskelsvaghet, illamående, lågt blodtryck, förvirring, trötthet och utmattning är bara några av symptomerna. Stress kan också påverka kaliumbalansen i kroppen. 

Själv har jag funderat länge på att börja med ett tillskott av fairing kalium, då jag dels känner av en konstant trötthet trots att man sovit bra och för att det har varit en stressig period den senaste tiden. Väljer man att ta ett tillskott av kalium är det viktigt att se på mängden rent kalium i produkten. Kolla därför alltid vad där står på burken gällande dosering innan du börjar ta kalium eller något annat tillskott. 

Visste ni att behovet av kalium ökar när vi går på diet, tränar och ökar vårt vätskeintag? Jag kan räcka upp handen och säga att jag inte hade någon koll på det. Eftersom jag både har lagt om kosten och tränar samt dricker med vatten, så tror jag absolut att min kropp behöver få i sig mer kalium. Så för min del blir det en beställning g hos Tillskottsbolaget, så återstår det att se om det hjälper mot tröttheten och känslan av muskelsvaghet i kroppen. För jag kan verkligen rekommendera Tillskottsbolaget oavsett vad du letar efter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.