Samarbete | Sponsrade inlägg

Min nya favorit : Apohem

Handen upp om du som jag, gärna vill shoppa det mesta på ett och samma ställe. Klart att det är roligt att få hem en massa paket. I detta inlägget vill jag tipsa Er om ett nätapotek, som jag oftar handlar ifrån själv. 

För att göra livet lite enklare, så finns Apohem. Ett nätapotek som gör det enklare för dig, att ha en smidigt vardag, utan allt för mycket krångel. Vare sig du behöver vitaminer, sårvård eller som nu till sommaren, solskydd. Så har Apohem något för alla. Och ha allt samlat på ett ställe innebär att det blir enklare, billigare men framförallt så är det bättre för miljön.

Något jag gillar med Apohem är att man kan rådfråga deras farmaceuter direkt via hemsidan, genom deras chatt. Vill du hellre ringa till Apohem och få svar på dina frågor, kan du nå dem mellan 9-19 helgfria dagar. För ibland, kan man bli lite förvirrad när man behöver beställa hem läkemedel, då är det skönt att kunna få svar på sina funderingar. 

Apohem har ett hundratals varumärken och jag kan inte skriva upp alla, för då hade ni fått läsa en himla lång stund. Apohem säljer dock alla mina favoritmärken och till bättre priser också. Något jag själv beställde hem för inte så längesen var till vår lilla låda här hemma. Nu inför sommaren behövs det alltid smärtstillande, vitaminer, solskydd och plåster, framförallt så behövs plåster.

Med en blivande sjuåring i huset, blir det både sommarknän och sommararmar. Det går nog inte en enda dag utan att hon kommer hem med ett nytt skrapsår från fritids eller att hon kommer inspringandes när hon har varit utomhus och lekt och behöver ett nytt plåster för att hon har skrapat sig någon annanstans. Jag tror nog att alla föräldrar kan känna igen sig i det där!

Sen tycker jag att det är skönt att ha beställt hem ett lager av diverse produkter, för att kunna ha med sig i olika väskor när man ska till jobbet eller på utflykter. I vår utflyktsväska ligger där alltid ett litet kit av smärtstillande, sårtvätt, solskydd och plåster. En olycka är lätt framme, oavsett var man är. Då är jag hellre förberedd än att gå med till exempel ett skavsår.

Men jag kan verkligen rekommendera Apohem om Ni ska beställa hem! Oavsett om det gäller ert favoritmärke inom hudvård, om du behöver fylla på vitaminförrådet eller som jag – fylla på ett stort lager av diverse plåster och sårvård med barn i huset. 

Så oavsett vad du är ute efter, så har Apohem det mesta! Och jag kan garantera att du kommer hitta det du letar efter, men till bättre priser och allt samlat, så du slipper krångla med en massa paket. Och dessutom kan du välja att få ditt paket hem direkt till dörren eller hämta ut hos ett ombud, det är bara att välja det som passar dig och din familj bäst. Så klicka er in på Apohem innan det är dags sommarens alla utflykter och resor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.