Samarbete | Sponsrade inlägg

Den perfekta studentpresenten!

– Betalt inlägg i samarbete med Frapp –

Det börjar närma sig studenttider och med knappt tre månader kvar, är det kanske dags att börja kolla in presenter till blivande studenter. Jag är själv ute efter att hitta en bra studentpresent till min lillasyster som tar studenten den 10 juni.

Ibland är det inte alltid lätt att veta vad man ska ge bort. Jag vill ju gärna ge bort något som ingen annan kommer att ge. Och även ge bort något som blir personligt från mig och dottern, som hon kan minnas tillbaka till och veta att hon fick det av oss i studentpresent. 

Något jag har funderat på är att ge lillasyster något till hemmet. Eftersom hon mer eller mindre redan bor hemma hos sin pojkvän, så blir det något användbart för båda två. Men samtidigt så vill man ge något personligt till bara henne också.

Trapp AB säljer heminredning och inredning online. Frapp startades 2005 och har sedan starten sålt lampor, ljusstakar, bestick och mycket annat som ger ditt hem det där lilla extra. Förutom att de har en mängd olika produkter, så tycker jag att det är toppen att Frapp har en helt egen kategori med tips på studentpresenter

Så nu när det börjar bli dags att hitta den perfekta studentpresenten, kommer jag absolut att spana in Frapp och deras utbud och hitta den perfekta gåvan till min lillasyster och dotterns moster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.