Samarbete | Sponsrade inlägg

Allt på samma ställe!

Mycket sjukdomstider nu och även den beryktade vabruari är på besök hos många. Än så länge har vi klarat oss, förutom en liten släng av magsjuka för ett par veckor sen. Men det märks att många är sjuka just nu, både på Tuva-Li’s skola men också på mitt jobb. Men vi hoppas på att våren kommer med färre sjukdagar, så vi får hålla oss friska.

Jag har däremot valt att klicka hem diverse febernedsättande till Tuva-Li, bara för att inte behöva stå där om hon väl skulle bli sjuk. Sen har jag även passat på att klicka hem smärtstillande till mig, så man har det hemma också samt kan ha med sig i väskan på jobb. Efter att magsjuk hade varit på besök här hos oss, blev det även nya tandborstar för att verkligen bli av med alla baciller. 

Jag tycker att det är smidigt att kunna sitta hemma och klicka hem de sakerna man behöver ha i sitt medicinskåp. Och jag beställer gärna allt från ett och samma ställe, för att slippa få paket från olika ställen.

En hemsida som jag verkligen kan rekommendera att beställa ifrån är Apohem. Jag gillar att man kan beställa receptfria läkemedel men också att man kan hämta ut sina recept via deras hemsida. Men förutom att kunna beställa receptfria läkemedel och hämta ut recept kan man också hitta produkter inom hudvård, djur, allergi, munvård, smink och många fler kategorier. Apohem erbjuder cirka 11 000 olika artiklar som är receptfria. 

Förutom att erbjuda ett brett och attraktivt sortiment, så erbjuder även Apohem låga priser, trygga och snabba leveranser. Deras vision är faktiskt att bli Sveriges ledande nätapotek.

Jag gör faktiskt alla mina köp hos Apohem. Dels för jag vet att jag alltid får hem min beställning efter ett par dagar men också för att det är så smidigt att kunna kombinera att kunna hämta ut sina receptbelagda mediciner. Speciellt Tuva-Li’s astmamediciner, som ibland är slut om man skulle köra iväg för att hämta ut det. Då beställer jag heller lite i förväg och vet om att vi kommer få hem hennes saker. 

Nu inför vår flytt under våren har jag passat på att rensa ur vårt medicinförråd och då även passat på att beställa hem lite nya produkter, så att vi kan fylla på med bra produkter i vårt nya boende. Och sen är det som jag nämnt tidigare, smidigt att kunna sitta hemma i lugn och ro, utan att trängas i butiker och handla. 

Jag lyckas alltid hitta produkter till bra priser hos Apohem men också produkter på erbjudande som alltid är bra att ha hemma. Som förälder kan man aldrig få för mycket av produkter för diverse skador, stora som små. Och alla vi med barn vet om att plåster går det åt mycket av, så det är en vara som vi faktiskt beställer hem och har liggandes här hemma. 

Så jag kan verkligen rekommendera er att spana in Apohem och deras breda sortiment när ni ska göra nästa beställning på diverse produkter att ha hemma i medicinskåpet! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.