Samarbete | Sponsrade inlägg

I djungeln av dejting!

Betalt inlägg i samarbete med Hittakärleken.se –

Att hitta den rätte i djungeln av dejtingsidor är inte lätt alla gånger, men det går ju faktiskt att hitta kärleken på nätet, även om man ibland kanske tycker att det känns hopplöst. Jag har ju själv gjort det en gång, även om jag och personen i fråga inte är ett par mer, så går det faktiskt att hitta sin kärlek via nätet. 

Jag känner folk som har varit medlemmar på dejtingsidor och som idag både är gifta och har barn. Så att nätdejting skulle vara något blaze och något som bara desperata personer gör är helt fel skulle jag vilja påstå. 

Tänk dig känslan av att matcha med någon. Ni skriver fram och tillbaka ett bra tag, tillslut kanske ni byter telefonnummer och börjar hålla kontakten via samtal och sms om dagarna för att swn övergå till den där allra första dejten. Givetvis kan känslorna bli annorlunda när man träffas men har man skrivit och pratat ett bra tag innan man ses, så får man sig en rätt så bra bild av personen i fråga. 

Jag älskar hela den här grejen ibörjan av dejting. Att man skriver med en person ofta om dagarna. Att man känner lite fjärilar i magen så fort man ser att där är ett meddelande från personen ifråga eller att man får ett sms under dagen. Jag tycker att det är charmen med dejting, att man ibland får känslan av att vara som en nykär tonåring igen. 

För vi har alla varit där. Och ska man ge sig ut på nätdejting nu, så har ni en rolig tid framför er. Man kommer alltid träffa på personer, som man känner ”njae, detta känns inte rätt” men det är också en del av processen med dejting. Man måste kyssa många grodor, som det så fint heter, ibland för att träffa sin prins eller prinsessa. Men man ska inte ha bråttom i sitt dejtande. Man ska inte stressa fram saker utan låt det komma av sig själv, för tillslut så löser allt sig och det kommer bli den bästa tiden. Njut av åkturen för du kommer samla minnen! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.