Samarbete | Sponsrade inlägg

Dags att sälja bilen?

– Betalt inlägg i samarbete med Bilado –

Vi alla som har bil vet vilket jobb det kan vara när man bestämmer sig för att man ska byta bil och ska sälja sin gamla. Jag personligen överlåter allt sånt till min pappa eller min mammas man, även gällande bilköp. Jag har alltid med mig någon som har bättre koll på bilar än vad jag själv har. För jag har ingen koll på vad jag ska kolla efter gällande hur ofta en bil är servad och så vidare.

Därför är det så himla smidigt att Bilado finns. Bilado grundades 2015 och har sedan dess bistått i många bilförsäljningar. Deras anställda har stor expertis gällande att värdera bilar. Förutom att Bilado hjälper dig att sälja bilen, så köper de även skadade bilar.

Bilado har avtal med många olika bilhandlare som alla letar efter olika saker gällande bilar. Medans vissa bilhandlare enbart är ute efter metallen på bilarna så är andra ute efter mer exklusiva bilar i ett toppskick. 

Deras framgång bygger på att de redan från första stund hjälper sina kunder. Detta innebär bland annat att om du som kund vill sälja din bil kan få betalt redan första gången du pratar med Bilado’s experter. Förutom att du kan få betalt snabbt, så hämtar Bilado upp din bil snabbt också, oavsett var den står. Hur bra är inte det, om nu bilen skulle stå på ett dumt ställe och hindra annan trafik.

Förutom att Bilado är snabba på det dem gör, så utför de sitt arbete på ett bra, smidigt men framförallt konkret och rättsligt sätt. Så nästa gång jag väljer att byta bil, så vet jag vem jag kommer att ta kontakt med för att värdera bilen och sälja genom. För en enkel bilförsäljning vill vi alla ha när det väl är dags att förnya sig till något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.