Samarbete | Sponsrade inlägg

Dags att ta körkort?

Betalt inlägg i samarbete med Trafiko –

Jag har haft mitt körkort i över tio år! Hallå, tio år, vad hände där egentligen? Jag minns hur man satt och plugga på körskolan och gjorde diverse prov och tester via datorerna där. Någpt som inte fanns när jag tog mitt körkort, var att man kunde sitta hemifrån och göra tester och öva. Det enda jag hade tillgång till var testerna på körskolan. 

Idag är det så mycket enklare att plugga till körkort känns det som. Det räcker att jag kollar på min lillasyster som är i full fart med att ta sitt körkort. Hon kan sitta hemma och göra både tester och diverse andra tester.

Trafiko hjälper dig med alla stegen till ditt körkort. Hos Trafiko får du hjälp med allt från körkortsteorin, handledarkursen, riskettan och risktvåan. De håller i handledarkurser med handplockade handledare runt om i Sverige och du bokar kurserna enkelt via mobilen.

Oavsett hur långt du har kommit med ditt körkort eller om du precis har börjat, så hjälper Trafiko dig med en personlig körkortsplan. Och fram tills du har ditt körkort i handen så hjälper dem dig med alla steg på vägen dit. 

Hos Trafiko kan du även välja hur du vill ha din teori! Är du kanske den som vill ha dina körkortsfrågor via ljudbok? Eller vill du kanske läsa sig till det själv? Oavsett vad så finns där alternativ som passar dig. 

Hos Trafiko övar du med de senaste körkortsfrågorna från 2021 och alla frågor följer Transportstyrelsens kursplan. Du kan även testa på och se om du hade klarat av dagens teoriprov. Med tanke på att jag tog mitt körkort för tio år sen, så hade jag velat se hur mycket jag kan av 2021 frågor och om jag hade klarat av teoriprovet idag.

Men är på väg att ta körkort eller håller du på, kan jag verkligen rekommendera dig att spana in Trafiko och deras sida!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.