Samarbete | Sponsrade inlägg

Ett brett utbud!

– Betalt reklamsamarbete med Fyndiq.se –

Vi har väl alla varit där när man fattas något till sin telefon eller att när man behöver ladda sin telefon, så har laddaren gått sönder. Jag kan själv räcka upp handen på det och man blir lika irriterad och stressad varje gång. För att vara utan ström på telefonen vill man inte. Jag som kör till och från jobb varje dag, vill alltid ha ström på telefonen om något skulle hända.

Därför tycker jag att det är så bra att Fyndiq har ett bra utbud av tillbehör till just iPhone. Med tanke på vad jag jobbar med, händer det ibland att telefonen får sig en smäll här och där. Därför ser jag alltid till att ha extra skärmskydd hemma, man kan aldrig skydda telefonen extra mycket. Med tanke på vad det kostar att fixar en trasig skärm idag, så är det värt att beställa hem skärmskydd som ligger i flerpack till ett mycket bättre pris.

Förutom att Fyndiq har bra pris på skärmskydd, så hittar du även laddare och skal samt andra tillbehör till din telefon som gör att du kan skydda den bättre och längre till bra pris. Fyndiq har tillbehör till alla iPhone’s som idag finns på marknaden. Så känner du att du inte hittar det du söker efter på andra sidor, kan jag verkligen rekommendera dig att kolla på Fyndiq och deras utbud.

Förutom att ha mängder av tillbehör till telefoner, så har även Fyndiq luftfuktare för hemmet. Något som jag har funderat på att införskaffa till Tuva-Li’s rum nu när det är pollensäsong och hennes luftrör blir helt igentäppta. Att då ha torr luft hemma, hjälper inte. Så något jag faktiskt själv kommer att beställa från Fyndiq är en luftfuktare för att se om det kan hjälpa Tuva-Li under hennes jobbiga perioder, så vi kanske kan slippa att inhalera alldeles för ofta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.