Samarbete | Sponsrade inlägg

Stilrent i köket!

– I betalt reklamsamarbete med Culina Fina –

Hand upp om Ni som mig, ogillar att ha framme den där fula och äckliga disktrasan på vasken. Efter ett par användningar så känns de inte lika fräscha mer och jag som gillar att ha det cleant på vasken vill inte ens ha disktrasan framme.

Men så kommer man till det där problemet, att lägger man disktrasan någon annanstans, viker man oftast ihop den och så torkar den i det läget. Efter ett tag börjar den till slut att gå sönder och det blir svårare att använda den med massa småsprickor.

Därför tycker jag att det är så smidigt att Culina Fina har tagit fram rostfria hållare för just disktrasor. Hur perfekt är det inte att man fäster hållaren med magneter på insidan av vasken, sen hänger du enkelt upp din lilla disktrasa och låter den torka på ett bra och smidigt vis. Dels gömmer du disktrasan men du har den samtidigt lättillgänglig om du behöver den.

Culina Fina startades av Hanna Lindqvist. Efter att ha bott utomlands i ett par år, flyttade hon hem till Sverige igen. Under tiden hon hade bott utomlands hade hon saknat den där svenska disktrasan, men liksom många andra var hon inte helt nöjd med den där färgglada klicken i ett nyrenoverat kök. 

Hon bestämde sig då för att ta fram disktrasor i diskreta färger, som passar in i våra hem idag. Förutom att hon tog fram disktrasor och magnetiska hållare så valde hon även att ta fram fina diskborstar.

För vem vill inte ha stilrena saker i sitt stilrena kök? Jag kan räcka upp handen på det och något jag ska införskaffa mig, är en magnetisk hållare samt snygga disktrasor från Culina Fina, så jag ändå kan ha disktrasan framme men gömma den på samma vis. För med barn i hemmet behövs alltid en disktrasa till hands.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.