Samarbete | Sponsrade inlägg

Svensktillverkade tillskott!

– Betalt inlägg i samarbete med Topformula.se –

Att hitta rätt i djungeln av diverse kosttillskott kan ibland vara svårt. Man vill hitta en sida som är säker, där man vet att produkterna är svensktillverkade och där man får ett bra bemötande och bra hjälp från kundtjänst.

Förutom att Topformula har billiga priser och snabba leveranser, så är även deras produkter närproducerade. I och med produkterna är tillverkade i Sverige, så blir det ett mindre avtryck på miljön- och klimatet. 

Jag har den senaste tiden beställt mina produkter från ett företag som uppfyller alla krav ovanför. Topformula är en e-handelsbutik som säljer sina egna varumärken enbart via deras hemsida. Detta gör att de kan ha ett lägre pris på sina produkter jämfört med sina konkurrenter.

Just nu har Topformula extra bra priser på vissa produkter på deras sida. Du kan till exempel klicka hem deras Solbrun+ för endast 38 kronor, Vitamin D för endast 25 kronor eller varför inte Omega-3 för endast 28 kronor.

Själv använder jag mig av deras Solbrun+ och har gjort detta under hela sommaren. Jag tänkte fortsätta med de under höst- och vinterhalvåret med, som ett litet komplement inför sommaren 2021. För mig har de hjälpt med solbruntabletterna, jag som vanligtvis bränner mig lite på sommaren har inte blivit röd eller bränt mig på samma vis.

Så det är verkligen en produkt jag kan rekommendera er att testa! Skulle Ni själv vilja prova någon produkt från Topformula, så kan ni uppge koden ”PROVA10” på deras hemsida, så får ni 10 % rabatt på ert köp. Och som jag nämnde längre upp i inlägget, alla produkter tillverkas, packas och skickas från deras fabrik och lager här i Sverige. 

Så du kan vara garanterad att du får svensktillverkade produkter utan en massa krusiduller. Så besök Topformula redan idag och hitta de vitaminer och tillskott du är ute efter – till bra pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.