Samarbete | Sponsrade inlägg

Law your business

– Betalt inlägg i samarbete med Fondia –

Hos Fondia hittar du just nu över 110 juridiska experter och deras team är kompetent, branschkunniga och tillgängliga. 

Är det så att du kanske behöver juridisk rådgivning i enskilda fall eller kanske är du i behov av en långsiktig juridisk plan, för ett större projekt, så hjälper Fondia dig med att utforma deras tjänster efter just dina preferenser. 

Fondia finns just nu i fyra olika länder, de har över 110 stycken anställda jurister. Fondia grundades 2004 och finns nu i 10 olika städer runt om i Europa. Med en kundnöjdhet på 96 %, kan de verkligen sitt jobb.

Förutom att erbjuda skräddarsydda paket, så erbjuder Fondia även olika tjänster inom bland annat rättsområden, evenemang, branscher, företagsöverlåtelser och finansiering. 

Med kontor i både Göteborg och Stockholm, finns där möjligheter att täcka branschers behov av hjälp. Oavsett hur stort företag du har, så hjälper Fondia dig mer än gärna.

För visst hade du också tyckt att det varit skönt att få all den där hjälpen med ditt nystartade företag och istället lägga fokus på att utveckla företaget och ta det till skyarna. 

Genom deras LDaaS-tjänst, får du just denna möjligheten. Du får möjligheten att utveckla ditt företag samtidigt som Fondia hjälper dig med att skräddarsy dina behov. Eftersom Fondia erbjuder ett stort team, behöver du därför inte anställa flera personer som sköter om avtal, anställningar, datasäkerhet och diverse klausuler. 

Du kan enkelt följa teamet och deras arbete med ditt företag i deras digitala plattform MyFondia. Detta kan du följa dygnet runt, året om. Förutom att ha koll året om, lagras alla dina juridiska dokument i molnet, vilket gör att både tid och pengar sparas.

Så är du i tankarna på att starta företag eller kanske har du precis startat ett företag? Då tycker jag verkligen att du ska kolla in vad Fondia erbjuder dig för tjänster, allt för att du ska lyckas med ditt företag. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.