Samarbete | Sponsrade inlägg

Hur träffades jag & Peter?

– Betalt inlägg i samarbete med Dejtingsidor.nu –

Vet Ni hur jag och Peter träffades för ett och halvt år sen? Har ni varit med från början så vet ni säkert, men för er nytillkomna följare så tänkte jag att det kunde vara roligt att berätta hur det gick till.

När jag arbetade på min gamla arbetsplats, så skojade jag och en arbetskollega om att jag skulle skriva till hennes sambos son – det vill säga Peter. För skojs skull så sökte jag på personer i Hässleholm på dejtingsidan jag var medlem på, sökte på hans ålder och fick upp en träff direkt. 

Jag såg att Peter inte hade varit inne på ett tag, men valde ändå att skicka iväg en liten flirt till honom, mest för skojs skull. Sen tänkte jag inte mer på det, jag var inte inne på ett tag och när jag väl loggade in i januari igen, så hade jag fått ett meddelande från Peter. Vi började prata, bestämde träff ganska snart efter våra meddelande.

När vi sågs den där dagen i mars 2019, så hade jag inga större förhoppningar. Jag gick in med inställningen att är det rätt så är det. Vi gick och pratade längs med strandpromenaden här i Helsingborg, innan vi satte oss på ett café. Vår dejt som jag trodde skulle vara i någon timme bara, varade i över 8 timmar. 

Så att man inte kan finna kärleken via dejtingsidor stämmer inte alla gånger. Jag lyckades hitta min kärlek via den sidan jag var medlem på och sen tackar jag faktiskt min arbetskollega med som sa åt mig att skriva till Peter. Även om tanken då mest var för skojs skull.

Vill du hitta den bästa dejtingsidan för dig, så tycker jag att du ska spana in Dejtingsidor. nu, där du enkelt genom deras guide för dejting & dejtingsidor. Via deras sida får du grundläggande tips för att lyckas med dejting via nätet. Deras mål är att hjälpa människor med dejting på nätet. Så vet du inte vilken sida du ska välja, så kan jag rekommendera att spana in deras hemsida och jämföra.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.