Personligt,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Snart ett år med honom!

– Betalt inlägg i samarbete med Bästadejtingsajter.se –

Vi är redan inne i marsmånad och även om vi bara är i början på månaden, så är det inte många dagar kvar innan halva månaden har gått. Mars förra året blev verkligen händelserikt för både min del men också för Tuva-Li’s del. Jag hade några månader innan skickat en flirt till Peter på dejtingsidan jag var medlem på. Egentligen så tänkte jag inte så mycket på det men av någon anledning så valde jag att logga in på min sida där i början på mars.

Till min förvåning så hade Peter svarat mig och jag var snabb med att svara tillbaka. Efter någon dags skrivande så pratade vi i telefon, ett samtal som varade i över två och en halvtimme. Vi pratade om allt mellan himmel och jord. Redan där kände jag att vi klickade men känslan kan ju så klart vara annorlunda när man ses.

Vi bestämde träff samma vecka som vi började prata! Den där korta fikadejten som jag trodde det skulle bli, varade i över sju timmar. Jag minns att mitt hjärta slog några extra slag, när Peter tittade mig djupt i ögonen och gav mig den första pussen av många, på den där bänken vid Pålsjöbaden här i Helsingborg. Att vi blev ett par officiellt två veckor efter vår första dejt kändes bara som en ren självklarhet. För oss kändes det bra och varför inte bara följa med i livets alla val och händelser då?

När jag valde dejtingsida så var det viktigt för mig att hitta en sida som kändes vuxet och seriöst. Att vara medlem på en sida som hade rykte om sig för att vara oseriöst var inget för min del. Genom Bästadejtingsajter.se kan man hitta mycket information om de allra vanligaste dejtingsidorna idag och även hitta recensioner på sidorna, för jag vet hur det är om man varit singel länge, man vill hitta den rätte men samtidigt vill man inte hamna på en oseriös sida.

Så jag kan verkligen rekommendera er att besöka Bästadejtingsajter.se, för att få en bättre överblick om de sidor som finns idag. Sen är det givetvis fritt att tolka varje sida från ett eget perspektiv, men man får ett litet hum om hur sidan är uppbyggd och vad medlemmarna oftast är ute efter. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.