Samarbete | Sponsrade inlägg

Hollywoodleende hemma!

– Betalt inlägg i samarbete med Tandblekning.co –

Jag är väl inte ensam om att vilja att ha ett leende likt en Hollywoodstjärna? Men att bleka tänderna hos tandläkaren är oftast en kostsam historia. Jag har tidigare testat att bleka mina tänder här hemma och alltid blivit nöjd med resultatet. 

Givetvis är det viktigt att man har koll på produkten man arbetar med samt att man följer de instruktionerna som finns med i ditt tandblekningskit. Gör man detta så kan man snabbt och mycket billigare få ett vitt leende. 

Idag finns det mängder med olika typer av tandblekning. Allt från whitening strips till tandblekning med bettskenor och led-lampor. Själv har jag bara testat på att bleka tänderna med bettskenor och gel. Men jag skulle vilja testa på att bleka med hjälp av en LED-lampa med och sedan underhålla vitheten med tandblekningspenna. 

Har du någon gång testat på att bleka dina tänder? Oavsett om du gjort det hos tandläkaren eller hemma, blev du nöjd med resultatet? Och skulle du kunna tänka dig att göra om det igen?

Jag är sugen på att bleka mina tänder inför bröllopet som jag ska på i maj. Nu vill jag inte ha ett vitt leende som ser onaturligt ut, utan jag vill ha ett leende där nyansen har ändrats några steg bara. Så man ändå märker skillnaden själv men som folk inte stannar upp för.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *