Samarbete | Sponsrade inlägg

Hörlurar utan krångliga sladdar!

– Betalt inlägg i samarbete med Teknikdelar.se –

Hur smidigt är det inte med trådlösa hörlurar som man kopplar upp via bluetooth? För mig är det perfekt med trådlösa hörlurar när man till exempel är på träningen. Det är så skönt att slippa sladdar som ska kopplas in i telefonen, som man sedan bara trasslar in sig i under träningspasset.

Jag har själv råkat ut för att man kommit åt sladden på hörlurarna och telefonen har åkt rakt ner i golvet. Numera finns där så himla smidiga och små trådlösa hörlurar som man enkelt kopplar upp genom bluetooth. Man slipper oroa sig för att telefonen ska åka i golvet och oftast kan man också byta låt enkelt via hörlurarna.

En annan smidig sak med trådlösa hörlurar är när man kör bil och inte har telefonen kopplad till bilen. Jag har gärna mina trådlösa hörlurar i när jag kör bil, för skulle det ringa så kan jag enkelt svara men samtidigt koncentrera mig på vägen. 

Har ni helt hörlurar med sladd eller är ni som mig? Att ni gärna har trådlösa? Hos Teknikdelar.se hittar Ni ett stort utbud av just trådlösa hörlurar till alla telefoner men också många hörlurar med bluetooth uppkoppling.

Så är ni ute efter nya hörlurar, så kan jag verkligen rekommendera er att spana in Teknikdelar och deras utbud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *