Samarbete | Sponsrade inlägg

Mer motstånd vid träningen!

– Betalt inlägg i samarbete med MyShape.se –

Nytt år och som många andra gjort och tänker, så är det dags att komma igång med det nya hälsosamma livet och de nya banorna med gym och träning. Något jag verkligen måste komma igång med är att återigen stärka upp min höft för att inte hamna i samma smärta som för något år sen. 

Jag har övningar från min sjukgymnast men för att övningarna ska ta ännu bättre så har hon faktiskt rekommenderat mig att använda träningsband för att stärka upp höften och muskulaturen ännu mer. 

Förutom att jag tänkte använda träningsbandet hemma, så tänkte jag även börja använda det på gymmet och på träningen där för att få ut det maximala av träningen. Hos MyShape hittar man olika typer av träningsband med olika fastheter. 

Tack vare att banden är mindre, så är de perfekta för olika typer av stretching rehabiliteringsövningar. Banden gör det även enkelt att hålla det i händerna men även sätta det runt anklarna, fötterna och knäna. På så vis kan du maximera din träning och lägga fokus på de muskelgrupper som du vill fokusera på.

Perfekt med olika typer av fasthet på banden med. Du behöver kanske ha ett band för en övning, där det behövs ett lättare motstånd. När du i nästa övning behöver ett band med mer motstånd. Det som är bra hos MyShape är att de säljer paket med alla deras band i, så man slipper köpa de ett och ett om man skulle vilja ha alla banden hemma, vilket också gör att du sparar in lite på det genom att köpa hela paketet än ett band var för sig.

Så är du som mig, ute efter bra träningsband till ett bra pris? Då tycker jag verkligen att du ska spana in MyShape och deras sortiment på olika träningsband. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.