Allmänt

December och första advent!

Första december och första advent! Årets sista månad är här och snart väntar ett nytt år med spännande möjligheter och massa kärlek. Hur snabbt har inte detta året gått egentligen? Ibörjan på året trodde jag väl kanske inte att det skulle sluta så bra som det faktiskt gör.

Jag trodde ju inte i januari att jag skulle träffa mannen i mitt liv, som jag vill dela resten av mitt liv med. Det stämmer väl, att när man slutar leta så står han plötsligt framför en.

Vi firar första advent med nästsista gången på terminens simskola, sen blir det middag hemma hos mamma och hennes man innan Peter ska åka hem till Hässleholm igen. Får vår del blir det bara en lugn kväll sen, Tuva-Li ska i säng och jag ska kurera bort min förkylning tänkte jag. 

Nästa helg ska vi äta julbord på båtarna med Peters mamma och hennes man samt andra släktingar. Så känner att jag gärna vill vara frisk tills dess, tråkigt om man behöver ställa in och inte kan vara med. Peter och Tuva-Li hade så klart kunnat åka själva, men jag vill ju gärna vara med.

Många planer nu under decembermånad. Julbord nästa lördag och veckan därpå på lördagen har vi bjudit hem svärmor och extra svärfar, min mamma och hennes man samt pappa på middag och lite glöggmys. Så fullt upp med andra ord inför julen! Känns som att decembermånad kommer att gå i en rasande fart.

Men nu tar vi först en lugn första advent innan alla planer sätter igång! Har ni pyntat färdigt därhemma inför första advent nu?

Årets adventsljusstake!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.