Allmänt

Tillbaka… Igen!

Nu har det gått sådär ofantligt många veckor sen jag uppdaterade bloggen ordentligt! Jag som skulle bättra mig och faktiskt blogga flitigt igen, vad hände med det egentligen? Ibland kan jag känna att dygnet skulle behöva fler timmar för att jag ska hinna med allt som jag vill hinna med. 

Men för att vara helt ärlig, så har jag faktiskt tyckt att Instagram har varit mycket smidigare att uppdatera om dagarna än bloggen. Varför vet jag egentligen inte. För egentligen tar Instagram samma tid, då foton ska tas och man tar oftast inte bara ett. Text ska skrivas och man ska se till att bilden man väljer passar in både färgmässigt men också att den håller en rödtråd. 

Livet flyter på med både jobb för min del, förskola för Tuva-Li’s del. Jag har gått upp ytterligare några procent i tjänat vilket i praktiken innebär att dagarna på jobb blir något längre än tidigare. Förutom jobb och förskola så ska vardagen också flyta på iform av träning, ViktVäktarna, vardagssysslor men också bygga på kärleken mellan Peter och mig.

Förra helgen ”firade” vi åtta månader tillsammans, tiden går verkligen så galet fort! Nyss var det mars och vi hade vår första fikadejt tillsammans. Sen att livet flöt på och kärleken blomstrade, det sticker jag inte under stolen. När det känns rätt, då är det verkligen rätt. Och bevisligen, så är Peter den rätte för mig. Han ställer upp i med och motgång. Vi tycker inte alltid lika om saker och ting, men så är det i alla förhållande.

Vad tror Ni om att jag ska försöka börja uppdatera bloggen flitigt igen? Som ett litet komplement till Instagram. Att jag kan skriva lite mer om mina tankar, känslor, resa med ViktVäktarna och allt annat däremellan. Hade det varit något ni skulle vilja fortsätta läsa om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.