Samarbete | Sponsrade inlägg

Bud to Rose!

— Betalt inlägg i samarbete med Blingit.se —

Vem vill inte ha stilrena och snygga smycken, som passar både till vardag och fest. Smycken är något man aldrig kan få för mycket av och jag älskar att variera mig när det kommer till smycken. Ett halsband som jag dagligen använder är ett som jag fått utav Peter när vi hade vår andra dejt tidigare i år.

Däremot så är det aldrig fel med lite nytt till sin samling och som man även kan matcha med smyckena som man har hemma. 

Bud to Rose är ett svenskt smyckesföretag som startades 2006. Allt började med ett enkelt berlockhalsband som grundaren Diddi Camilla Nihlén skapade för att komplettera sina redan köpta smycken. Numera säljs Bud to Rose i flera länder och varje smycke inspireras utifrån de resor som Diddi Camilla gör.

Jag har hittat en massa snygga smycken, som jag mer än gärna kombinerar tillsammans med mina smycken här hemma. Alltifrån snygga ringar till stilrena armband går att hitta i Bud to Rose kollektion hos Blingit.

Jag själv har fallit lite extra för kollektionen som heter ”Lea” och ”Sephora”. Stilrena kollektioner som passar både till vardag och fest. Givetvis kan du ha ett helt set på dig men det funkar lika bra att kombinera med smycken du redan har hemma.

Hur perfekt är det inte att nu inför julen, så har Blingit 25 % rabatt på smyckena från Bud to Rose. Så om du är ute efter smycken till dig själv eller som en gåva, tycker jag verkligen att Ni ska spana in kollektionerna, för jag kan garantera att ni kommer hitta något som ni verkligen fastnar för.

Och det bästa är att du även har öppet köp och bytesrätt fram till och med den 15 januari 2020. Så skulle personen som får smyckena kanske redan ha det eller vill byta till annat, så är det perfekt efter julen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *