Samarbete | Sponsrade inlägg

Fem julklappstips till pappa!

Betalt inlägg i samarbete med Julklappen.se
Att vara ute i god tid…

Vi är inne på de sista veckorna i oktobermånad. Snart är det november och helt plötsligt står man där den 24e december och det är julafton. Personligen så ogillar jag att stressa när det kommer till julklappar och jag är hellre ute i god tid, än att springa runt i butiker tillsammans med resten utav Helsingborgs invånare dagen innan julafton.

Något jag själv gillar att läsa om inför julen, är inlägg med tips på julklappar till både stora och små. Därför tänkte jag passa på att ge er fem julklappstips till pappa. Nu när Peter kommit in i vårt liv men framförallt Tuva-Lis liv, så har vi möjligheten att skämma bort honom i jul. Men även själv få tips om julklappar till min egen pappa och Tuva-Lis morfar samt extramorfar.

Konsten att hitta de där personliga julklapparna

Att köpa samma julklapp till sin pappa och barnens farföräldrar är absolut ett garanterat kort men kanske inte helt roligt. Jag personligen, tycker att det är enklare att köpa julklappar till min mamma och dotterns mormor samt extra farmor än julklappar till min pappa och mammas man.

Därför tänkte jag tipsa Er i detta inlägget i samarbete med Julklappen.se, om fem olika julklappar till pappa, som garanterat kommer att gå hem hos mottagaren i fråga. Och förutom mina fem tips nedanför, så hittar du en massa andra tips på julklappar på deras hemsida.

Med 64 dagar kvar till julafton, så kan man aldrig få för mycket eller för lite tips kring julklappar.

Klapparna som garanterat kommer göra pappa glad…

Tips nummer ett: Jack Daniels Whiskeypraliner

Gillar din pappa både choklad och whiskey? Då är detta den perfekta kombon och julklappen för honom. Varför kanske inte göra en liten presentkorg med whiskeypraliner, whiskeyglas och en flaska whiskey – en perfekt gåva till pappa.

Tips nummer två: knivblock med personlig gravyr

Att skydda sina knivar på ett snyggt vis är aldrig fel. Varför inte ge pappa ett knivblock med personlig text på. Ett snyggt knivblock kommer att passa in i vilket kök som helst.

Tips nummer tre: restaurang för två

Varför inte skämma bort din pappa med lite egentid för bara er två? Att köpa ett värdebevis som gäller på olika restauranger är en perfekt gåva att ge bort i julklapp.

Tips nummer fyra: ost och vinprovning

Denna julklappen är något som jag vet att Peter hade älskat att få. Som utbildad kock, älskare av goda viner och ostar, så hade detta varit den perfekta julklappen. Och det är något man kan göra tillsammans med.

Tips nummer fem: medvetne mannen

Sista tipset på julklappar till pappa är boken för den medvetne mannen. Att sköta sitt yttre är viktigt för många män och varför inte lära sig hur man rakar sig snyggt på ett bra vis.

Så är Ni precis som mig ute efter julklappstips till pappa eller någon annan i familjen, så tycker jag verkligen att ni ska spana in Julklappen.se och alla deras tips på klappar. Förutom tips till pappa, så hittar du tips till pojk- eller flickvännen, mamma och barnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *