Samarbete | Sponsrade inlägg

En mysig hemmakänsla!

I partnerskap med Desenio

Att ha kala väggar här hemma i lägenheten är inget alternativ för mig! När jag för ett tag sen fixade till i sovrummet, så kändes väggen ovanför sängen och sänggaveln så himla tom. Något jag alltid har tyckt är snyggt är en fin tavelvägg, som matchar in med övrig dekor i sovrummet. Både färg och utseendemässigt. 

Så när jag hittade den perfekta tavelväggen hos Desenio, så var det bara så självklart att just de posterna och ramarna i guld skulle sitta på väggen i mitt sovrum. Desenio är ett företag som sedan starten 2010, har inriktat sig på att sälja trendiga och snygga väggkonstverk som passar alla. Deras webbutik finns idag tillgänglig i över 30 länder.

Förutom att du finner ett brett utbud av just posters, så hittar du även tillbehör så som ramar, tavellister, posterhängare med mera. Så oavsett vad för typ av poster eller liknande du är ute efter, kan jag garantera att du kommer hitta det hos Desenio. Du hittar posters och tavlor som passar in i vardagsrummet, i sovrummet, hallen, köket men även i barnrummet.

Tavelväggen som numera sitter hemma hos mig, går i de ljusa tonerna med inslag av grått, dusty, vitt och svart och har kontrasterna av guldet i ramarna till varje bild. Det behövs egentligen inte mycket i ett rum för att göra det hemtrevligt och mysigt. Med små enkla medel, som till exempel, tavlor och ramar kan man komma långt med genom att skapa en mysig känsla i ett rum eller hem.

Jag skulle gärna vilja bygga ut tavelväggen i mitt sovrum, då väggen jag har bakom sängen är stor och jag har högt i tak. Men då gäller det också att jag hittar de där perfekta posterna som matchar in med övriga poster i min tavelvägg, som till exempel postern som heter Love Gold Poster. Sen tänker jag även långsiktigt!

Den dagen jag och Peter bestämmer oss för att flytta ihop, så kommer även tavelväggen från Desenio att flytta med och då vill jag givetvis att den ska matcha in med Peters hem och hans inredning. Och tur är väl det att både Peter och jag har samma stil gällande inredning i hemmet och vi tänker lika i många lägen.

Men är du ute efter nya posters och tavlor till hemmet, så kan jag verkligen rekommendera er att göra ett besök på Desenio’s hemsida för att kolla in deras utbud! Nedanför ser ni lite av min tavelvägg från Desenio.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.