Allmänt

Redo för hösten och ny planerad resa!

Redan onsdag och det är första gången under min semester som jag tycker att veckan går skrämmande fort. De andra tre veckorna gick i ett lugnt tempo, speciellt veckan på Rhodos. Där och då gjorde det nästan inget att dagarna kändes som en evighet, trots att både jag och Tuva-Li saknade Peter som inte var med oss på denna resan. 

Däremot får vi förhoppningsvis njuta tillsammans en vecka på Rhodos nästa år igen. Så fort vi kom hem till Sverige igen, så började vi kolla på en resa nästa höst. Och jag tror också att vi har hittat en som passar både mig och Peter men som även kommer passa Tuva-Li. Fast de rätta orden är egentligen att vi har hittat en resa, vi ska bara se till att boka den. Något att se fram emot när höstkylan är på ingång nästa år.

Jag passade på att ta lite egentid i förmiddags medan Tuva-Li spenderade tid tillsammans med sin gammelmormor. Inleder höstens termin på jobb med nyfilade och fräscha fötter. Med tanke på hur mycket jag rör mig om dagarna på jobb, så får faktiskt fötterna lida. Därför passade jag på att utnyttja en del av mitt friskvårdsbidrag idag på fotvård. Fötterna känns numera som ett par bebislena fötter och det var så skönt. Något vi alla borde unna oss med jämna mellanrum.

Nu är vi hemma sen ett litet tag tillbaka. Fikan som idag bestod av melon är intagen och strax ska denna mamman ställa sig och steka pannkakor som önskades till middag sen ikväll. Vi saknar Peter här hemma, men imorgon kommer han igen innan allvar med jobb och förskola drar igång på måndag. Dock får Peter och Tuva-Li ha lite egentid tillsammans på fredag när jag har planeringsdag på jobb!

Dagens frukost – vattenmelon och smulad fetaost (4 SmartPoints)

12 kommentarer

 • Sanna

  Det är så härligt att ha en resa att se fram emot när höstrugget när det börjar smyga sig på… Jag åker till Turkiet den 23/9 och det ska bli UNDERBART!

 • Mina

  Fotvård är så skönt och det skulle man unna sig oftare. Härligt att ha hittat en resa inför mästa höst ❤ Verkligen något att se fram emot

 • Anna

  Så härligt att redan börja planera för nästa semester. Tillvaron blir lite roligare när man har någonting att se fram emot. Fotvård har jag faktiskt aldrig vågat mig på. Jag är så kittlig under fötterna att jag är rädd att jag bara skulle tycka att det är jobbigt 😉

 • Viktor

  Melon, mums! Jag älskar melon, speciellt nu när man har blivit varmare i kroppen och är mer törstig än vanligtvis, melon är så bra för att släcka törst tycker jag! 😀

 • Diana Saelöen

  Jag ör glad att jag har två veckors ledighet kvar efter vår lilla semestertur, blir förhoppningsvis mer vila då. Hoppas att er planerade resa nästa år blir bra. Pannkakor, det lät gott det.

 • Fnulan

  Men jag kan inte se annat än den goda salladen! MUMS. Vad härligt att kunna se framåt till nästa år med en ny resa. Visst är man alltid mer ressugen när man precis har kommit hem!! Vi åker hem på fredag och det är så sorgligt….

 • Sofie

  Åh vad härligt att redan ha en resa att se fram emot. Låter som att du planerat och haft dig, jag borde också börja planera och ställa in mig på studier igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.