Samarbete | Sponsrade inlägg

Planera kommande kalas!

Betalt inlägg i samarbete med Festerix.se

Nog för att vi endast är inne på mitten av julimånad men det är faktiskt dags att så smått börja planera Tuva-Li’s kommande 4-årsdag och hon har varit väldigt tydlig med vad hon vill ha för typ av tema på sitt kalas i år. Förra året var det Frostkalas för hela slanten men detta året har hon önskat sig ett kalas med unicorntema, till mammans stora tjusning. Finns ju så himla mycket man kan göra till det temat och jag ser mest framemot att få dekorera men även få baka massa fint och göra en tårta med just unicorntema. 

I och med att jag redan är i planeringsfasen så har jag givetvis även spanat in dekorationen till temat. Hos Festerix kan man sortera deras breda sortiment på allt från färger till just det temat man är ute efter. Du hittar allt från ballonger, servetter, maskeradkläder men även dekor till bröllop och dop. 

Som sagt, Tuva-Li’s kalas kommer ha ett tema med massa unicorns. Så allt från ballonger, girlanger och servetter till fika komma att gå i samma fina tema. För att spara på disken och faktiskt hinna njuta av hennes kalas, så funderar jag även på att beställa tallrikar i papp som likar just en – unicorn! 

Så är ni ute efter dekoration till kommande kalaset, festen, möhippan/svensexan eller bröllopet. Då tycker jag verkligen att ni ska spana in Festerix och deras utbud. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.