Samarbete | Sponsrade inlägg

Ekologisk hudvård!

Betalt inlägg i samarbete med Dharmazone.se

Något som är viktigt för mig när det kommer till min hy och hudvård är att produkterna är så naturliga som möjligt men också att de är ekologiska och inte påverkar miljön alltför mycket. Hos Dharmazone hittar jag precis allt det jag letar när det gäller produkter.

Sen 2007 har Dharmazone funnits på både SPA och SPA-hotell. Men redan 2005 tog resan sin början när Tina & Peter som är grundarna till Dharmazone utvecklade sitt märke. Produkterna inspireras av långa vandringar i Skandinavien men också resor till andra kulturer. Dharmazone använder endast återvunnet plast till deras förpackningar och deras produkter passar oavsett om du är man eller kvinna. 

Något jag har blivit intresserad att testa är deras ekologiska vegan face treat. Ett hudvårdskit som innehåller rengöring, peeling, ansiktsmask och även en dag samt nattkräm. 

Men förutom att Dharmazone säljer och tillverkar bra hudvård så har de även produkter för håret, kroppen, händerna och fötterna. Givetvis är alla produkter ekologiska och helt veganska. Det är verkligen det bästa med Dharmazone, att deras produkter inte har blivit testade på djur och är helt och hållet veganska i sitt innehåll.

Så är ni ute efter bra hudvård, så tycker jag att ni ska spana in Dharmazone och deras sortiment! Bra produkter till ett bra pris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *