Samarbete | Sponsrade inlägg

Hudvård till bra pris!

Betalt inlägg i samarbete med Dermosil.se

För mig är bra hudvård viktig! Jag skulle själv aldrig använda produkter som är skadliga för mig och framförallt produkter som är skadliga för Tuva-Li och hennes hy. Bra hudvård för mig är produkter som inte är skadliga för varken kroppen eller djur och natur. Ett märke som jag har fått upp ögonen för den senaste tiden är faktiskt Dermosil.

Här hemma i badrumsskåpet och i sminkväskan står det många produkter från deras sortiment. Dermosil utvecklar sina produkter för just din huds välmående och utseende för vårt växlande klimat här i Norden. Alla produkter från Dermosil är parabenfria, växtoljebaserade samt hudvänliga. 

Dermosil använder också så lite konserveringsmedel som möjligt i sina produkter och milda parfymer. Alla produkter i deras sortiment är dermatologiskt testade, det vill säga att de endast testar sina produkter på människor. I deras sortiment hittar du över 400 produkter inom just hudvård, makeup, hårvård, kosttillskott och även accessoarer. 

Numera använder jag bara Dermosils produkter på Tuva-Li’s kropp. Det gäller allt från hårvård, hudvård men även till vitaminer. Vill man inte ha produkter med doft i till sina barn så kan jag verkligen rekommendera deras sensitiveserie! Själv använder vi deras juniorserie som har en mild doft av persika.

Förutom att produkterna doftar magiskt så är de otroligt dryga med och det krävs inte mycket av produkten i fråga. Min personliga favorit från Dermosils sortiment är deras brun utan sol mousse. Är ni ute efter en bra BUS, så kan jag verkligen rekommendera deras. Moussen är färgad, vilket gör det lätt att se var man har missat att få färg och den doftar gott med.

Så är ni ute efter nya produkter till både kroppen, håret med mera så kan jag verkligen rekommendera er att spana in Dermosil och deras hemsida. Bra produkter till otroligt bra priser!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.