Samarbete | Sponsrade inlägg

Dags att förnya Tuva-Li’s rum!

Betalt inlägg i samarbete med Furniturebox.se

Planerna inom det närmsta är att jag så smått ska börja göra om på Tuva-Li’s rum i form utav målning av en fondvägg som kommer att bli så bra. I och med målningen på hennes rum, så kommer jag att byta ut färgskalan lite från rosa, vitt och grått till lite mer lila, vitt och grått. Jag vill gärna att det ska matcha lite på hennes rum och därför är det också dags för en ny matta på rummet som matchar bra. 

Därför är det perfekt att man på Furniturebox kan hitta mattor som passar i alla rum och efter det utförandet som man söker efter. Färgen på Tuva-Li’s fondvägg kommer inte gå helt i lila utan nyansen kommer att vara en blandning mellan lila och rosa. Därför vill jag ha en matchande rumsmatta som går i just de tonerna. 

Jag är sån som gärna vill ha matchande men fina och behagliga mattor i hemmet. Inte vill man vakna på morgonen och sätta ner fötterna på en massa slm sticks och känns obehaglig. Jag vill ha mattor i mitt hem som man mer än gärna borrar ner fötterna i och som man utan problem kan gå barfota på.

Så är ni ute efter att förnya hemmet med små enkla medel, tycker jag verkligen att ni ska spana in Furniturebox och deras sortiment av mattor. För det är något jag kommer att göra när Tuva-Li’s rum är målat här hemma. Så istället för en ljusrosa matta kommer det bli en mysig och gosig matta i rosa och lila nyanser. 

Mattan jag funderar på till Tuva-Li’s rum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.