Allmänt

Mycket har hänt sen sist!

Dåligt med uppdatering härinne men mycket har hänt sen jag skrev ett ordentligt inlägg här på bloggen! Tänkte att jag skulle uppdatera er lite kring vad som händer i vårt liv numera. Samtidigt som jag har saknat bloggen så har jag inte riktigt haft något speciellt sug på att blogga. I det läget har Instagram varit bättre och det är också där jag har uppdaterat mer eller mindre dagligen men några få uppehåll på ett par dagar.

Vad har då hänt sen jag uppdaterade bloggen sen mitt förra viktinlägg? 

  • Jag har sen förra viktinlägget tappat ännu mer vikt. Siffrorna på vågen börjar närma sig – 30 kilo. Tänkte uppdatera kring vikten och hälsan i ett eget inlägg. Förhoppningvis under helgen!
  • Jag har bytt arbetsplats! Jag jobbar fortfarande som elevassistent men numera jobbar jag med barn- och ungdomar inom NPF. Ett otroligt givande och härligt jobb!
  • Vi har hunnit vara hos läkaren med Tuva-Li för att kolla upp hennes polyper och halsmandlar. Besöket slutade med att det kommer bli operation för hennes del inom de närmsta månaderna. Så jag håller tummarna att det hjälper henne och att hennes korta andningsuppehåll försvinner. 
  • Jag har faktiskt gått och blivit upp över öronen kär! I början på mars träffade jag en helt fantastisk kille som jag numera också får lov att kalla för pojkvän (vad ungt det där lät). Men jag är inte singel mer. Det var kärlek vid första ögonkastet och det är också han som jag vill bli gammal med. Bäst av allt i det här är att han har tagit till sig Tuva-Li som sin egen och hon älskar honom precis lika mycket som jag älskar honom och vise versa.

Det känns som ett bra skede i livet! Jag älskar allt som händer och att jag får spendera mina helger med mina två största kärlekar är helt underbart. Att både jag och Tuva-Li skulle vilja ha Peter här varje dag går inte att skjuta under mattan, men det kommer! En dag i taget så blir allt bra!

40 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.