Samarbete | Sponsrade inlägg

När man vill förändra!

I samarbete med Nordiskarum.se

Det är väl ändå inte bara jag som älskar att ändra om i hemmet och förnya inför varje årstid? Nu när våren kommit, så vill jag få in ljusare element i vår lägenhet. Jag byter oftast ut kuddfodralen i soffan mot ljusare, gardinerna byts i alla rum och jag tar in vårblommor i hemmet.

Förutom att jag mer än gärna skulle vilja byta ut lite möbler här hemma, speciellt soffan och sängen, så älskar jag att sitta och kolla på möbler och inredning via nätet. En sida jag verkligen har fastnat för är Nordiskarum.se 

De har ett brett utbud av både kontinentalsängar och sänggavlar men även övrig inredning till hemmet så som mattor, utemöbler, inredning och belysning. Jag har redan hittat en massa fint som skulle passa in i ett boende. Dock vill jag inte köpa på mig för mycket nytt, då jag tidigare har sagt att jag vill köpa nytt den dagen vi flyttar till en marklägenhet eller den dagen jag kommer flytta ihop med någon. Men det är aldrig fel att kolla på saker innan och hitta sin egen personliga stil.

Något annat som Nordiskarum.se har bland sina produkter är snygga sammetssoffor som på den senaste tiden har blivit otroligt populärt att ha i hemmen. Själv förknippar jag ärligt sammetssoffor med något som min mamma och pappa är uppväxta med men Nordiskarum fick mig att ändra tanke där när jag kollade igenom deras sortiment. 

De har och där finns ju faktiskt otroligt snygga sammetssoffor, som jag gärna hade haft i ett framtida hus eller hem utan några som helst kopplingar till äldre tider. Tänk er ett hem med en grå stor sammetssoffa och sen bryter man av det med två stycken liknande fåtöljer i en rosa nyans, jag hade verkligen älskat mitt vardagsrum då kan jag meddela er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.