Samarbete | Sponsrade inlägg

Fin inredning till barnrummet!

I samarbete med Solhem Inredning!

Det kan inte bara vara jag som är förtjust i de fina produkterna från Mrs Mighetto. Alltid så otroligt fina kollektioner och den senaste kollektionen är absolut inget undantag. Med varma jordiga färger och med namnet My Tiny Theater fylls man med en varm och härlig känsla. 

Nu kan du hitta Mrs Mighettos SS19 kollektion hos Solhem Inredning. Förutom att Solhem Inredning har otroligt fina saker till barnrummet så hittar du även designmöbler i dansk design. Du hittar möbler och inredning i enkel och vacker formgivning. 

Just hos Solhem Inredning hittar du allt från Mrs Mighettos SS19 kollektion, vilket innebär att du hittar allt från posters, prints, Mrs Mighetto boken, tapeter och även pappersfigurer. Jag har verkligen fastnat för vårens kollektion och skulle mer än gärna ha många utav deras posters och prints på Tuva-Li’s rum. 

Och hur fint hade det inte varit att dekorera barnrummet med en tapet från Mrs Mighetto. Nedanför kommer ni att få se mina favoriter från deras kollektion och som sagt, ni kan hitta allt fint hos Solhem Inredning. Jag ska verkligen spana in sidan ordentligt när lönen kommer och klicka vem en poster eller två och inreda Tuva-Li’s rum med de och även den fina boken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.