Samarbete | Sponsrade inlägg

Nytt till vardagsrummet!

Betalt inlägg i samarbete med Elbutik.se

För ett par dagar sen passade jag på att ändra om i vardagsrummet när jag ändå skulle sälja vår stora förvaringsmöbel som tog upp en hel kortsida i rummet. När den var såld och hämtad passade jag på att flytta vårt matbord till den väggen och vilken skillnad det blev på rummet. Både utseendemässigt men också storleksmässigt. Rummet kändes genast mycket luftigare och det blev så otroligt bra.

Något som nu fattas i mina ögon och mitt tycke är något snyggt på väggen vid bordet men jag tycker också att det fattas en lampa över bordet. Det blir lite för mörkt med enbart en lampa över soffbordet och jag skulle gärna vilja ha en dimbar lampa över både soffbord men också en lampa över matbordet.

Jag har hittat en massa snygga lampor hos Elbutik.se och har redan spanat in ett par favoriter som absolut hade passat bra här hemma i vardagsrummet. Så nu gäller det egentligen att bara bestämma sig för en lampa eller två och ta tag i det där med att beställa hem. Jag brukar vara expert på att dra ut på vissa saker och när jag väl ska beställa det, så är det slut i lager. 

Förutom att du kan hitta en massa snygga taklampor hos Elbutik.se kan du även hitta fina ljuskällor till barnrummet, strömbrytare, installationsmaterial och mycket mer. Något jag vet att Tuva-Li hade älskat är deras nattlampor med Frost-tema. Men först och främst är det vardagsrummet som måste förnyas lite och uppgraderas med lite bättre ljus. 

Så är du liksom jag ute efter ny belysning till hemmet kan jag verkligen rekommendera er att spana in Elbutik. se och deras breda sortiment med allt från golvlampor till taklampor och strömbrytare. Det behöver inte kosta mycket för att göra ett hem snyggt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.