Samarbete | Sponsrade inlägg

Ändra om köket!

Betalt inlägg i samarbete med Frontapply.se

Med små medel kan man enkelt förnya hemmet! En liten ändring i hemmet behöver inte kosta massa pengar. Eftersom jag och dottern bor i hyreslägenhet just nu, vill man inte heller lägga höga summor på att få ett fint hem, då man sällan får tillbaka det den dagen när man flyttar därifrån. Just nu är jag inne på att förnya köket och det behöver inte vara med stora medel.

Vårt kök går i vitt och svart, köksluckorna är vita och bänkskivan går i en svartspräcklig nyans. Handtagen på alla våra köksluckor och lådor är i borstad metall och något jag skulle vilja byta ut till är handtag i mässing, tycker att det är så himla snyggt och eftersom jag har mässingdetaljer i köket vill jag gärna att det ska matcha.

Hos Frontapply.se hittar man många olika färger, former och storlekar på kökshandtag. Frontapply är en stor nätbutik för just kökshandtag och knoppar till hemmet. Med över tusen produkter i sitt sortiment, så kan jag nästan garantera att du kommer hitta det du söker efter om du är ute efter nya handtag eller knoppar. Genom deras smarta shoppingfilter förenklar du snabbt valet på vilka handtag du är ute efter. Du kan sortera på mått, utförande och finish. Hur bra är inte det?

Jag har redan hittat en del handtag till köket i mässing, så idag efter jobb blir det hem och mäta för att hitta rätt mått sen ska jag verkligen spana in Frontapply’s enkla filter och hitta rätt handtag snabbt och enkelt. Kvalité behöver inte kosta mycket och för en liten summa kan du snabbt ändra om ett helt kök på bara några minuter. 

Så är du, precis som mig, ute efter lite nya beslag till hemmet, då kan jag rekommendera dig att spana in Frontapply och deras stora utbud. Nedanför ser du några av mina personliga favoriter som finns hos Frontapply.se!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *