Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Äntligen onsdag igen!

I samarbete med WW ViktVäktarna

Nytt år, nya möjligheter och många mål som jag vill uppnå eller komma närmre. Möjligheterna är oändliga och inget ska stoppa mig, 2019 ska verkligen bli mitt och Tuva-Li’s år, det ska jag se till. Och för att nå de målen börjar året givetvis med en invägning hos bästa coachen på ViktVäktarna. Ordningen är återställd och äntligen var det dags för en workshop igen efter jul och nyår.

Man saknar faktiskt att få den där peppen när det är röda dagar och stängt. Personligen behöver jag få den där nytändningen och peppen varje onsdag för att kunna kämpa vidare till veckan därpå. Bara att få de där små men ändå så stora orden för en i sin lilla bok, det gör så otroligt mycket. Och att kunna sitta ner innan mötet börjar och prata med andra medlemmar som är där för exakt samma sak, det ger en motivation med.

Jag var efter jul- och nyårshelgen faktiskt och vägde mig i måndags med men innan mötet idag klev jag upp på vågen också för att det skulle bli rätt i appen och för mitt eget psyke. Så nedan kommer veckans resultat.

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 17 (31 december 2018): 96.5 kilo /-21.8 kilo

Invägningsvecka 17 (2 januari 2019): 96 kilo /-22.3 kilo

Så med ett minus på – 0.1 kilo i måndags och ett minus på – 0.5 kilo idag, innebär det en minskning på – 0.6 kilo sen julaftonsvägningen. Allt ner är bra och jag är himla nöjd. Kilona behöver inte rasa av mig och 2019 kommer innebära många nya möjligheter kring min nya livsstil. Jag lovar att ni ska få ta del av mina mål för 2019 i ett annat inlägg.

Något slutgiltigt mål har jag inte satt upp med min coach än. Och det vill jag avvakta med ett par kilo till, i alla fall tills jag börjar närma mig det jag vill väga. Och vad de siffrorna är, det håller jag för mig själv lite till. Kan hända att jag blir nöjd tidigare! Men jag lovar att ni ska få veta snart nog. Men jag hoppas att ni kommer vara med mig under 2019 och på min resa mot guldet – för det siktar jag på nu, ett guldmedlemskap!

26 kommentarer

 • Elisa

  Allt ner är verkligen bra, heja dig! Ska bli kul att följa din resa mot guldet. Jag tänkte också komma igång med VV för att få bukt med min hälsa.

  • Sofia Werlin

   Tusen tack! <3
   Målet är ju att komma ett steg närmre guldet med ViktVäktarna innan året är slut men utan stress 🙂

  • Sofia Werlin

   Ja hade jag gått upp i vikt under julen så hade varit okej, man måste kunna unna sig vid vissa tillfällen även om man inte behöver stoppa i sig massa godis m.m. <3

 • Carolina

  Härligt att det åter är öppet igen så att du kan få den här bekräftelsen, inspirationen och motivationen du behöver! hoppas verkligen att det blir ditt och din dotters år i år. Önskar er all lycka till med allt! ♥

  • Sofia Werlin

   Tack så mycket! 🙂
   Ja man behöver bli motiverad under veckans gång och fylla på tanken med pepp inför kommande vecka.

 • Björn

  Wow! Vilken grymt resultat önskar så innerligt att ja ska bli frisk nu så ja också kan börja träna igen viktväktarna verkar funka bra för dig har själv aldrig provat det men fortsätt kriga

  • Sofia Werlin

   Ja viktväktarna fungerar himla bra för mig! 🙂 så glad att jag tog tag i det, så kanske man är sitt bästa 30-åriga jag när man fyller år i maj.

  • Sofia Werlin

   Tusen tack!
   ViktVäktarna är verkligen toppen, kan rekommendera. Har en länk så blir man medlem via den får man en månad gratis med VV. Säg bara till om du vill ha den någon gång 🙂

 • Anna

  Wow! Så grym du är! Det känns som att det där med viktväktarna verkligen är ett vinnande koncept. Har hört om många nu som trivs riktigt bra med det. Lycka till nu 2019!

  • Sofia Werlin

   Ja det känns som att VV är en hållbar livsstil jämför med andra program som jag har kört, exempelvis LCHF.
   Tack så mycket <3

 • Sara

  Jag har alltid funderat över en sak så jag tänker att nu frågar jag dig. Okej att mananvänder viktväktarna för att gå ner i vikt men.. kan man ta hjälp av dom för att gå upp i vikt också?

  • Sofia Werlin

   Om jag inte minns fel från när jag registrera mig så ska man kunna använda ViktVäktarna för att gå upp i vikt, men jag ska kolla upp det närmre så jag inte skriver något tokigt.

 • maria

  tummen upp för en sund viktnedgång. Övervikt är aldrig bra men gillar din inställning med att de inte behöver rasa. Slutade tresiffrigt efter senaste graviditet (hög startvikt) men har nu 6 månader senare tappat 16 av 10 gravidkilon

 • Jennysvardag

  Så roligt att det framåt med din viktresa. Att få peppande ord kan jag tänka mig ger att man får ny taggning att fortsätta. Jag hoppas att du lyckas lika bra i fortsättningen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.