Samarbete | Sponsrade inlägg

Julklappstips!

Betalt inlägg i samarbete med Julklappstipsen.nu

Det börjar närma sig jul och julafton med stormsteg. Jag kan ärligt säga att jag inte är klar med julklapparna än. Senast idag klickade jag hem två stycken julklappar till Tuva-Li och jag håller tummarna för att de hinner komma innan den 24e. Förutom de två julklapparna så ska jag passa på att handla de sista julklapparna till loppan på torsdag när jag ändå ska hämta presenterna till pedagogerna på förskolan.

Smidigast är ju att i lugn och ro sitta hemma och beställa. Att slippa stressa runt i butiker inför julen kan vara det skönaste som finns, jag personligen får smått panik på allt folk som samtidigt ska vara ute och ha ska julklappar till alla sina nära och kära, speciellt dagarna innan julafton. 

Genom hemsidan Julklappstipsen.nu kan du snabbt och enkelt hitta saker och ting för både syskonen, mannen, frun, flickvännen, pojkvännen och barnen. Så står du där och fortfarande inte vet vad du ska handla kan jag verkligen rekommendera deras hemsida och deras tips.

Nu är jag ju singel men hade jag haft en pojkvän så hade jag absolut rekommenderat honom att spana in sidan för att få lite tips och idéer på julklappar. Julklappstipsen har många bra julklappstips för flickvännen. Allt från en mysig filt till fotoböcker. Eller varför inte få tips om upplevelser som ni som par kan göra tillsammans?

Hade jag inte varit singel så hade jag mer än gärna velat få en upplevelse i julklapp och få dela den tillsammans med den som jag håller kär.

Vad sägs om att njuta av SPA tillsammans eller kanske en helikoptertur över snövita landskap. Något som alltid går hem är ju ett smycke eller varför inte en lite mer påskostad massage. Som sagt hos just Julklappstipsen.nu så kan ni få massor av tips på bra julklappar till flickvännen men även till andra i släkten. 

Så nu slipper du står där med skägget i brevlådan och stressa runt i julhandeln för att hitta en bra present som blir ett minne för livet. För ärligt talat, att stressa i sista sekunden med julklapparna blir aldrig bra, oavsett hur man tänker kring julklappar till varandra. Så jag kan verkligen rekommendera er att spana in deras hemsida och få en massa tips inför julen, för tänk på med åtta dagar kvar till jul vill man ha julkänslan utan en massa stress i kroppen. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.