Samarbete | Sponsrade inlägg

Julklappar och bältesstolar

Betalt inlägg i samarbete med BabyWorld.se

Än har jag inte köpt alla julklappar och jag spånar fortfarande på de allra sista till Tuva-Li. Är inne på att köpa lite fina träleksaker till hennes kök och byta ut lite av hennes andra som hon har hemma. Jag fullkomligt älskar träleksaker och tycker att där finns så himla mycket fina träleksaker idag.

Hos BabyWorld.se kan du förutom att hitta fina träleksaker även handla barnvagnar, bilbarnstolar, kläder för barn och baby, säkerhetsprodukter, produkter för mamman men även Lego. Allt samlat på ett och samma ställe helt enkelt, hur bra är inte det? Jag vet att när Tuva-Li var liten så uppskattade jag set väldigt mycket att ha alla produkter hos ett och samma företag för att slippa få hem en massa olika paket.

Förutom att spana in leksaker så har jag så smått börjat spana in bältesstolar till Tuva-Li. Än är det inte dags att byta till en framåtvänd stol men hittar man en till ett bra pris, så gäller det att passa på. Att den står i sin förpackning och väntar på dagen då det är dags att byta gör inget. Den jag har spanat in på många sidor är faktiskt till bäst pris hos just BabyWorld.

Så kan man spara in strax över sexhundra kronor så är jag mer än nöjd. Nu kan hon ju som sagt sitta i sin bakåtvända stol ett bra tag till men kan man spara in och tjäna på att köpa en redan nu så är det aldrig fel. För det är en dyr extrakostnad i vanliga fall!

Så oavsett om ni är ute efter leksaker, babyprodukter, produkter för mamman eller bilbarnstolar, så tycker jag absolut att ni ska spana in BabyWorld och deras sortiment. De har de flesta välkända märken på marknaden och till bra priser i mina ögon. Jag kommer absolut klicka hem både julklappar och vår nya bilbarnstol från BabyWorld.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *