Samarbete | Sponsrade inlägg

Nytt till dukning!

— Betalt samarbete med Plickoplock.se —

Att förnya i hemmet är aldrig fel, vare sig det gäller inredning, lite nya kuddar eller lampor. Hur ofta rensar du bland dina bestick och faktiskt köper nytt till de lådorna? Jag kan med handen på hjärtat säga att jag sällan rensar i mina bestickslådor men jag känner att det börjar bli dags. Jag har två olika uppsättningar men inte samma mängd, så när man har folk hemma på middag, så blir det oftast dukat med olika och helt ärligt, om inte jag tycker att det är snyggt, vad tycker då mina gäster?

Något som då är perfekt är att företaget Plickoplock, satsar på en hög kvalité och de erbjuder ett brett utbud till både privatpersoner och till företag. Jag har redan spanat in sidan ett antal gånger och kommer att beställa hem både nya gafflar, nya knivar och skedar i samma modell och sedan kommer jag att rensa ut mina lådor här hemma och få en enhetlig dukning vid middagsbordet. 

Hos Plickoplock finner du förutom en mängd med matbestick och skaldjursbestick även andra kökstillbehör och köksredskap. Du finner även glas för vardag som till fest och i sortimentet kan du även hitta bartillbehör, så du snyggt kan blanda drinkar i hemmet. 

Så är du ute efter nya bestick eller kanske glas, då tycker jag att du ska spana in Plickoplock! Bra kvalité till himla bra priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.