Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Onsdagens resultat!

— I samarbete med ViktVäktarna —

Veckorna går alldeles för fort, redan söndag och imorgon är det dags för en ny jobbvecka. Men en ny vecka innebär även att på onsdag är det dags för ännu en invägning och ett nytt möte. Jag har ju sen den femte september i år kört ett medlemskap hos ViktVäktarna som innebär att jag har tillgång till både invägning och workshops hos en coach.

I onsdags var det inget undantag, efter jobb körde jag bort till lokalen för att väga in mig och sitta kvar på workshopen. Förra veckan hade jag -0.8 kilo kvar till min femte stjärna samt mitt diplom på -15 kilo. Min tanke var att ta det resultatet, så hur gick då veckans invägning?

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 11 (21 november 2018): 103.5 kilo /-14.8 kilo

Det blev ett resultat på -0.6 kilo i onsdags, två hekto från femton kilo men jag tänker ha tagit dessa två hektona tills på onsdag nu denna veckan som kommer. Helt galet egentligen att jag under elva invägningsveckor har tappat närmre femton kilon.

Nu kämpar jag vidare till onsdag kommande vecka och hoppas då på att jag får gå hem med både en ny stjärna samt ett diplom!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.