Livsstil | Hälsoresa

Onsdagens resultat!

— I samarbete med ViktVäktarna —

Torsdagen är snart förbi och det är endast en jobbdag kvar innan helgen, var tar veckorna vägen egentligen? Känner att det går alldeles för fort och jag hinner knappt med. Hörde på radion i måndags att det var sju måndagar kvar till jul, kan det ens stämma? Låter lite men med tanke på hur snabbt tiden och året har gått hittills så är jag inte förvånad. Börjar bli dags att inhandla julklapparna helt enkelt!

Men nog om julprat och att veckorna går fort! Igår var det onsdag igen och som alla andra onsdagar de senaste veckorna så var det dags för både möte och vägning hos bästa coachen efter jobbet igår. Jag ser verkligen fram emot onsdagarna numera när en ny vecka kommer, innan har det varit att onsdagen haf varit så lång eftersom man jobbade till 16:15, sen åkte man hem, lagade middag och nattade Tuva-Li.

Nu är det en helt annan nivå på mina onsdagar. Jag jobbar fortfarande till 16:15, men dagen går så snabbt och jag ser fram emot att gå upp mot bilen när jag har slutat för köra mot ViktVäktarna. Bara känslan av att få veta resultatet för veckan, få träffa min coach men också att få den där gemenskapen på mötena. Innan mötet sitter vi alltid ett stort gäng och pratar om hur det har gått för alla men också om allt annat och ibland sprutar tårarna av allt skratt!

Så hur gick då veckans invägning efter en lördag till söndag på SPA? Mer om mitt SPA-event får ni läsa om i ett eget inlägg men jag höll min budget både på lördagen och under söndagen och det är jag himla nöjd över!

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 9 (7 november 2018): 105.2 kilo /-13.1 kilo

Efter förra veckans plus/minus så var veckans minus på -1.3 kilo mer än välkomnat! Äntligen rör det på sig igen och jag vet att så fort jag dricker dåligt med vatten, så händer inget på vågen. Förutom ett minus igår så lyckades jag även knipa min fjärde stjärna, var tredje kilo innebär en ny stjärna. Förutom stjärnan så kom jag, tillsammans med min coach, överens om nästa delmål nu när jag både har klarat om 5- och 10% av min startvikt. 

Så nästa mål att sikta på lite långsiktigt är 99.9 kilo, det vill säga -5.3 kilo dit och det ska jag väl kunna klara av att nå inom kort. Men jag stressar inte, sakta men säkert ska jag komma under tresiffrigt och aldrig mer komma tillbaka dit! Är så glad att jag får denna enorma chans genom och tillsammans med bästa ViktVäktarna —  tack!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.