Event

Imorgon är det dags!

Imorgon är det äntligen dags för mitt efterlängtade event som jag håller i för tredje året i rad. Dagens som jag la ut om redan i januari i år är kommen det ska bli så roligt men också välbehövligt med lite egentid som vuxen och få sällskapa tillsammans med andra vuxna. Vad är det då jag pratar om? Vad är det som händer imorgon?

Jo, imorgon är det äntligen dags för mitt SPA-event som kommer att äga rum på Hotell Erikslund. Under ett dygn kommer jag tillsammans med nio andra tjejer och influencers att få njuta av relaxavdelningen, valda behandlingar så som avslappningsmassage, bodyscrub, fotmassage. Vi får chansen att utbyta massa tankar och idéer kring sociala medierna men vi får också chansen till att under ett dygn ladda våra batterier inför vintern.

Så imorgon efter simmet kommer Tuva-Li få spendera ett dygn tillsammans med sin gammelmormor. Hon trivs att vara där, så det kommer nog inte bli några problem. Jag har redan varit och lämnat alla goodiebags på hotellet idag, hela femtio stycken påsar, fem stycken goodiebags var till alla som kommer. Så det slipper jag kånka på imorgon! 

Efter att vi har varit och simmat och jag har lämnat Tuva-Li hos sin gammelmormor, så styr jag bilen mot Ängelholm och stationen för att hämta upp både Anna och Claudia som kommer med tåget. Anna hann jag träffa lite snabbt på ett event som LM hade men det blir första gången jag träffar Claudia, men det ska bli så kul, härliga tjejer båda två och det gäller resterande tjejer med som kommer imorgon.

Nu ska vi strax köra ut till Tuva-Li’s mormor och hämta en lite mindre väska som jag kan ha med imorgon. Så ikväll ska den packas med diverse hygienartiklar men även kläder och bikini. Glöm inte bort att ni kan följa eventet på Instagram under följande hashtags: #spaeventmedsofia2018 och #spaevent2018

En liten glimt på alla goodiebags!

10 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.