Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Dagens resultat!

— Delar av inlägget är i samarbete med ViktVäktarna —

Äntligen hemma efter dagens möte- och vägning på ViktVäktarna. Tuva-Li har kommit i säng och är nattad till en saga och pussar på kinderna. Jag har passat på att äta lite efter dagens möte och har nu bäddat ner mig i sängen. Ska passa på att svara på alla era kommentarer när jag är klar med detta inlägget och sen blir det att lyssna lite på Keplers senaste bok, lagom kvällsavslappning helt enkelt. 

Kan hoppas på att Tuva-Li väljer att ta lite sovmorgon imorgon, vi har båda två lite höstlov nu, hon från förskolan och jag från jobb. Så torsdag och fredag blir det en massa mys innan hon ska sova hos sin gammelmormor på lördag när jag håller i mitt SPA-event. Hon tycker att det ska bli så himla spännande att sova hos sin gammelmormor utan mig!

Men nu till veckans resultat! Jag trodde ju starkt på ett plus imorse när jag skrev det inlägget och hela dagen har jag varit inställd på att siffrorna kommer att vara plus. För jag menar, någon gång måste det där pluset på vågen komma och eftersom det har gått så bra alla veckor hittills förbereder jag mig mentalt på plus. Sen är givetvis inte siffrorna på vågen allt, jag kollar även mina centimetrar och jag märker skillnad på kläder och mående. 

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september 2018): 118.3 kilo

Invägningsvecka 8 (31 oktober 2018): 106.5 kilo /-11.8 kilo


Med ett resultat på +/– denna veckan, så blev det inget plus på vågen och jag är glad att den visade samma som förra veckan. Hellre stå stilla än ett stort plus. Så till nästa vecka kämpar jag vidare och då satsar jag faktiskt på att ta minst 2 hg och därmed även ta min fjärde stjärna. Känns som ett himla rimligt mål känner jag.

16 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.