Samarbete | Sponsrade inlägg

Uppdatera hemmet!

— Betalt samarbete med Trendcarpet.se —

Vem tycker inte att det är roligt att få ändra om i hemmet och inreda på nytt? Jag kan med handen på hjärtat verkligen stå bakom det där. Jag älskar att fixa här hemma och sen jag fick Tuva-Li så älskar jag att pyssla på hennes rum och ändra pm och dona. Nu är jag i planerna på att ändra om lite på hennes rum igen. Hon ska få ha kvar sin hussäng, myshörna samt allt annat men jag vill ändra om inredningen lite. Tidigare gick hennes rum i färgskalor som rosa, vitt och silver. Nu vill kag byta ut silverinslagen mot guld, då hennes leksakskök går i vitt, rosa och guld.

Någon som definitivt kommer att bytas ut är hennes matta på rummet. Hon har haft den sen vi flyttade in i lägenheten 2016 och jag personligen känner att det är dags att byta ut den nu. Dels för färgerna på den börjar bli trista men jag känner att jag vill få in en mysigare känsla på hennes rum och en matta kan faktiskt höja stämningen enormt mycket i ett rum.

Hos Trendcarpet kan man hitta mycket inspiration till olika rum i hemmet och förutom mattor hittar man även olika typer av inredning så som kuddfodral och sittpuffar. Jag har redan spanat in en del mattor på deras sida som jag absolut kan tänka mig att klicka hem och ha på Tuva-Li’s rum. Och förutom mattor så har kag hittat så fina sittpuffar i rosa och guld som hade gjort sig så bra med övrig inredning på hennes rum.

Jag kan verkligen rekommendera er att besöka Trendcarpet och hitta just mattan eller inredningen som ni är ute efter. För jag kan garantera att om ni är ute efter en matta, så kommer ni snabbt och enkelt hitta den hos Trendcarpet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.