Samarbete | Sponsrade inlägg

Är du redo?

— Betalt samarbete med Coolstuff.se —

Snart är det dags för årets kusligaste helg på året, Halloween, hur redo är ni inför ett halloweenfirande? Ska ni på någon läskig fest eller blir det ett lugnt firande för er del? Själv har varken jag eller Tuva-Li och jag något inplanerat Halloweenfirande. Däremot så pratar Tuva-Li väldigt mycket om just halloween, spindlar, spöken och pumpor. Så något vi kommer att göra hemma under höstlovet när vi är lediga tillsammans är att göra en liten pumpa och låta den stå på bordet ute på vår balkong.

Det kommer säkert bli någon dekoration därinne med i lägenheten. Funderar på om vi skulle göra någon halloweeninspirerad middag och dekorera med lite ljus och spindlar på bordet. Och varför då inte passa på att spana in Coolstuff och deras läskiga Halloweensortiment. Coolstuff har allt från olika dekorationer till en mängd med maskeradkläder, allt för årets läskigaste helg – Halloween!

Om jag och Tuva-Li hade haft något firande att gå på, så hade jag nog valt att klä ut oss båda i någon form av en mamma-dotter matchning. Varför inte något sött som små älvor eller kanske en spökmamma och ett spökbarn. Hade man frågat Tuva-Li hade hon säkert valt Elsa och Anna från Frost, för vem vill inte vara prinsessa för en kväll?

Som sagt, möjligheterna inför Halloween är oändliga och hos Coolstuff finner ni allt ni verkligen behöver ha till era firande. Oavsett om det gäller maskeradkläder, halloweensmink eller dekorationer så hittar ni allt på deras hemsida. Varför springa runt i olika butiker efter det ni söker, när ni kan sitta i lugn och ro hemma och klicka hem det. För vem vill stressa runt i butiker och bara ta något i farten och sen komma hem och inse att ”nej, det känns inte rätt”. Så spana in Coolstuff och deras utbud!

2 kommentarer

  • Lexochlogan

    Vi skulle varit på halloween fest idag som tyvärr vart i ställd men lex förskola har utklädnad på tisdag och spöklunch, så mysigt. Sen tänkte vi fira lite på onsdag och ha lite party på nästa lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *