Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Fem veckor sen start!

— I samarbete med ViktVäktarna —

Jag har varit dålig på att uppdatera bloggen kring min hälsoresa med ViktVäktarna. Följer du mig på Instagram så vet du ju hur det har gått varje vecka, då jag flitigt uppdaterar därinne varje dag och i alla fall varje vecka efter mina möten på onsdagarna. 

Men nu är det dags att börja bli flitig med bloggen igen, jag älskar ju att skriva och dela med mig av vad som händer i vårt liv och vår vardag och jag vet att här är många som läser bloggen som mer än gärna vill veta hur det går på min resa mot ett hälsosammare liv och vardag.

Så därför tänkte jag uppdatera er härnedanför med hur resultatet har sett ut för alla veckor hittills. Jag har ju faktiskt bara uppdaterat en gång och det var efter första invägningsveckan då jag hade tappat fyra kilo sen starten. Så håll tillgodo med resultaten här nedanför och jag lovar att jag verkligen ska bättra mig när det gäller att uppdatera om vikten och mötena varje onsdagkväll. 

MIN HÄLSORESA:

Startvecka (5 september): 118.3 kilo

Invägningsvecka 1 (12 september): 114.3 kilo /- 4 kg

Invägningsvecka 2 (19 september): 112.4 kilo /- 5.9 kg

Invägningsvecka 3 (26 september): 112 kilo /- 6.3 kg

Invägningsvecka 4 (3 oktober): 109.4 kilo /- 8.9 kg

21 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.