Samarbete | Sponsrade inlägg

Diamonds are a girls best friend!

— Betalt samarbete med VANBRUUN —

Trots att jag är singel så kan man väl ändå få drömma sig bort till en förlovning och ett magiskt ögonblick som sitt eget bröllop? För jag tror att innerst inne så är det nog de flestas dröm att faktiskt bli friad till och få uppleva allt det med bröllop, allt från att hitta lokal, dekorationer, färgtema men också att få hitta DEN där ringen som ska få sitta på ditt finger många år framöver. 

Jag har alltid sagt att den dagen jag får en ring på mitt finger, så ska de vara stilrena i vitt guld med en sten som glittrar. Jag är inte mycket för överflödiga ringar som syns på flera mils avstånd utan jag gillar det där mer diskreta, som glimmar till lite när man rör på sin hand. Därför är det så perfekt med just VANBRUUN, de har ringar i alla olika former och alla olika storlekar.

Hittar du inte en vigselring som känns som dig, så kan du även på deras hemsida välja att designa din egen ring och verkligen få den där speciella ringen du alltid har velat ha och alltid har drömt om. För ens vigselring vill man att den ska vara speciell och man vill helst av allt vara ensam om att ha just den där ringen. Det är i alla fall mina tankar, att jag vill ha en ring som inte flera andra har i samma modell.

Så den dagen jag kommer att gifta mig, så kommer jag be VANBRUUN att designa en ring utefter mina preferenser och vad jag gillar. Man har ju alltid en tanke i sitt huvud och kan någon annan förverkliga den tanken till en ring, så hade jag blivit otroligt nöjd. För att ha en egendesignad ring är verkligen något som gör minnet lite extra speciellt, tänk att kunna sitta ner med sin framtida man och designa vigselringarna tillsammans.

VANBRUUN är ett svenskt företag som etablerades under hösten 2013. Deras idé är att erbjuda sina kunder vigselrelaterade smycken till låga priser jämfört med sina konkurrenter. Och med över hundratusen diamanter i alla dess former att välja på så är jag helt säker på att du hittar just DIN ring på deras hemsida.

Så jag är helt och hållet säker på att den dagen jag ska gifta mig, så kommer VANBRUUN att vara högst upp på listan när det kommer till både förlovningsringar och vigselringar. Nedan ser Ni några av mina favoriter från deras hemsida.

4 kommentarer

  • Jennifer

    Jag hade drömmar för om att jag skulle förlova mig och gifta mig, men jag har kommit förbi det stadiet 🙂 Men jag minns att det var underbara drömmar att få flyga iväg på en stund 🙂

  • Sandra

    ringen längst ner är så fin så ser min vigselring ut 😀 Förlovningsringen funderar jag på att göra om i framtiden med lite mer stenar men jag älskar mina ringar de har båda två så stor historia bakom sig det är kul att minnas tillbaka 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.