Livsstil | Hälsoresa,  Samarbete | Sponsrade inlägg

Följ med på resan!

— I samarbete med ViktVäktarna —

Jag har nog helt glömt bort att berätta för er att jag sen förra veckan kört hårt med ViktVäktarna och då inte bara online utan jag har numera ett All Inclusive-medlemskap som innebär att jag har tillgång till en coach och möten. Efter en sommar där gränserna tänjdes på och man åt glass i värmen nästan dagligen kände jag att det var dags att få tillbaka kontrollen igen, dels för min egen hälsas skull men även för Tuva-Li’s skull.

Så från och med förra veckan har jag hållt mig inom mina dagliga smartpoints. Jag blev all inclusive-medlem på tisdagkvällen och på onsdagen gick jag på mitt första möte och min första invägning efter sommaren. Coachen jag har är så himla grym och så himla peppande så det är sanslöst. Jag blir otroligt motiverad när jag har varit på hennes möten och då var jag ändå på mitt andra möte igårkväll.

Med ett all inclusive-medlemskap innebär det att man går på möten, får stöd och motivation från coacher samt medlemmar. På varje möte får man veckans viktiga, ett häfte som innehåller både recept och nyttiga artiklar. Utöver mötena får man även tillgång till ViktVäktarnas app och hemsida där man kan finna en massa bra information och inspiration. Varje vecka är det samma tema på alla möten hos ViktVäktarna, som på veckans möte handlade om snabb och effektiv matlagning – så himla intressant!

Igår var första vägning om man bortser från invägningen förra veckan. Jag trodde på ett resultat på max 1.5 – 2 kilo mindre än förra onsdagen men snacka om chocken och förvåningen när vågen faktiskt visade F Y R A kilo mindre än förra veckan, jag fick till och med ställa mig på vågen en gång till då jag verkligen inte trodde på det men jo, samma siffror visades som första.

Med fyra kilo mindre innebar det också att jag efter en vecka fick min allra första stjärna. Stjärnorna blir en liten sporre och efter var tredje kilo som man går ner så får man en stjärna på sin bok och givetvis hoppas jag på många fler stjärnor kommande veckor. Så nu kämpar jag på till nästa vecka och förhoppningsvis har jag gått ner 5 % av min startvikt nästa vecka, vilket betyder att jag måste tappa 1.9 kilo, men jag låter det gå sakta. Når jag inte mina 5 % nästa vecka, så kommer jag nå det om någon vecka.

Jag hoppas att ni kommer följa mig på resan mot min nyttigare livsstil och att ni kommer peppa när min inspiration tryter!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.