Samarbete | Sponsrade inlägg,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Snabb helg och planering av födelsedag!

— Betalt samarbete med Club XPRS —

Söndag igen och födelsedagsplanering!

Helgerna går så otroligt fort och likaså veckorna, om mindre än en månad fyller Tuva-Li tre år och kalasplaneringen är igång. Inbjudningskorten är beställda och även skickade till släkten samt till Tuva-Li’s gudmödrar. Hon fick själv välja motivet på korten och det blev isblåakort med silvriga stjärnor på, perfekt för hennes Frost-tema på kalaset. 

Vi har även fått hem en massa dekorationer till kalaset som jag kommer att visa i ett eget inlägg under kommande vecka, ska även göra en liten unboxing video till min story på Instagram, tänkte låta Tuva-Li få vara med på den video, så får hon packa upp och jag berättar om produkterna.

Tårtan är även beställd och denna gången gör jag inte den själv även om jag hade kunnat. Istället lägger jag fokus på att göra mördegskakor som ska se ut som snöflingor och minimuffins med vanilj- och choklad. Både mördegskakorna och minimuffinsen ska dekoreras med vitt, ljusblått och silver. Vill ni att jag dokumenterar allt från bakningen till det färdiga resultatet och visar här på bloggen?

Något annat som jag måste ta mig tid till en dag snart är att fixa födelsedagspresenter till henne. Innan önskade hon sig frostsaker, igår skulle hon ha ett hoppeband (hopprep) och frågar jag henne idag så kommer hon säkert säga något annat. Jag har redan beställt lite klädesplagg till henne och denna delen är i samarbete med Club XPRS som jag är ambassadör för. Perfekt tillfälle att beställa hem lite höstplagg till henne i födelsedagspresent. Alla presenter behöver inte vara leksaker! Nedanför ser ni vad jag valde att beställa till henne.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.