Samarbete | Sponsrade inlägg

Hållbara produkter!

— Betalt samarbete med Livehome.se —

Med fokus på bra produkter!

Livehome är en modern återförsäljare av snygga och stilrena inredningsprodukter. Du hittar allt från doftljus, städredskap, kroppsvård till rengöring och inredning. Alla varumärken på deras sida är handplockade för bästa kvalité och utbud.

Ett varumärke som finns på deras sida är Washologi, ett svenskt varumärke som tillverkar både tvättmedel, mjukmedel och linnevatten och givetvis är alla deras produkter ekologiskt hållbara. Deras linnevatten är verkligen perfekt att ha hemma, det fräschar upp dina kläder, sängkläder och handdukar mellan varje tvätt, så du får den där känslan av nytvättat längre.

För mig är det viktigt att produkterna jag använder inte påverkar miljön alltför negativt, något jag har börjat tänka på allt mer sen jag fick Tuva-Li för snart tre år sen. Sen tänker jag mycket på att allt jag köper till Tuva-Li inte ska påverka miljön heller, allt från kläder till inredningen på hennes rum. Jag försöker att handla så närproducerat som möjligt.

Ett annat varumärke som finns hos Livehome är Durance, ett varumärke som kommer från Provence. Deras produkter innehåller minst 95 % naturliga ingredienser och är helt och hållet biologiskt nedbrytbara. Du hittar även ett stort utbud av tvättmedel, mjukmedel, doftpinnar, linnevatten och diskmedel från Durance på hemsidan.

Just nu kan jag erbjuda 15 % rabatt på linnevatten hos Livehome om du anger rabattkoden ”Sofia15” i kassan. Jag kommer absolut att beställa linnevatten själv, för att få den där nytvättade känslan när man lägger sig i sängen varje kväll. Eller att ha den där nytvättade känslan på varje plagg du bär. Med små enkla knep kan man helt enkelt få en fräsch doft över sina textilier. 

Washologi hittar du hos Livehome.se

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.