Allmänt,  Tuva-Li | Dagens Tuva-Li

Kalasplanering!

Tänk att hon blir tre i år!

Snart går vi in i septembermånad och om mindre än två månader, så fyller Tuva-Li år. Var tog dessa tre åren vägen, jag kan knappt förstå att jag har fått äran att vara mamma till hon som tog många med storm den där kalla oktoberdagen 2015. Men det finns en mening med allt eller hur?

Planeringen inför hennes kalas är i full gång och hon har själv fått bestämma temat på kalaset detta året, inte så svårt att gissa vad hon valde – temat är så klart frost. Så det kommer dekoreras i ljusblått, vitt, silver och med lite inslag av lila, bara för att få lite mer liv i det hela. Har fått hem så himla fina produkter i ett samarbete och givetvis ska ni få se allt, men jag tänkte visa er det i ett eget inlägg här på bloggen. 

Imorgon ska jag sätta mig ner på rasten och beställa hem lite annat som behövs till kalaset med. Bättre att vara ute i god tid, så allt hinner komma och så man slipper stå där samma dag som man ska dekorera och göra fint. Inbjudningarna måste fixa med i veckan, jag brukar sätta ett svarsdatum cirka två veckor innan kalaset är, så jag kan planera med fikan beroende på hur många vi blir.

Jag hoppas ju på att få se alla i släkten som blir inbjudna samt hennes gudmödrar, de närmsta helt enkelt. Denna gången har jag valt att inte bjuda in en massa kompisar & bekanta till mig, för då behöver jag hyra en dyr lokal och det känner jag inte för att lägga pengarna på denna gången. 

Skulle ni vilja följa alla steg fram till hennes kalas här på bloggen? Allt från bilder, dekorationer, bakning och så vidare.. Lämna gärna en kommentar om det hade varit roligt att följa!

Tänk att hon snart blir tre år! Jag kan inte förstå det.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.