Samarbete | Sponsrade inlägg

Snygga ljuskällor!

— Betalt samarbete med Lampan.se —

Dekorera snyggt men stilrent!

Nu när vi bor i lägenhet så saknar man ju givetvis att ha en trädgård att dekorera i. Man behöver inte bara dekorera med blommor utan man kan ju faktiskt dekorera med snygga utelampor också, så man får ett härligt ljus om kvällarna.

Fast vem säger att man inte kan inreda sin balkong på ett mysigt vis utan några större kostnader. På vår balkong så har vi inte någon lampa i ”taket” utan de enda ljuset om kvällarna är i så fall från lampan i vardagsrumsfönstret och för att vara helt ärlig, så ger det ingen mysfaktor med en skarp lampa som lyser. 

Vill man sitta därute i om kvällarna när mörkret faller på så vill man ha lampor som inte är så skarpa och som inte sticker i ögonen. Man vill ha ett ljus som är dovt men som ändå lyser upp lite.

Hos Lampan kan man hitta mycket fint till altanen, trädgården och även till balkongen. Du kan hitta allt från spotlights som man kan fälla in i trädäcket till vanliga lampor som kan stå framme på din uteplats. 

Något jag fastnade under deras kategori för just altanbelysning var deras partyslinga med lite större lampor på. Dels så är den i LED, vilket är perfekt att ha ute på balkongen men också så är den stilren och den ger ett dovt ljus men som ändå ger den där mysfaktorn man söker efter. Har man en lite större balkong eller ska man kanske andra ljusslingan på andra ställen, så kan man bygga ut den med extra längder. 

Så är ni ute efter snygg belysning till er altan, ert uterum eller balkong så kan jag verkligen rekommendera att besöka Lampan och spana in deras sortiment, kan lova att de har något för alla smaker och alla stilar.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.