Allmänt

Sista semesterveckan!

Sista semesterveckan!

Fyra veckors semester gick verkligen snabbt och jag har lagt bloggen lite åt sidan under semestern, uppdaterat Instagram har jag gjort dagligen men har inte haft tiden att faktiskt sitta ner och skriva ihop något inlägg. Hellre bra inlägg än halvbra och halvtråkiga. Nu är vi som sagt inne på sista semesterveckan innan jobb och förskola drar igång på måndag igen, skönt att komma in i rutiner igen.

Förra veckan och helgen som var spenderade jag och Tuva-Li på Lalandia. En mysig och varm weekend med en massa bad och bus. Blev även en dagstur över till Tyskland och Heiligenhafen, mysig liten hamnstad med mysiga gator att strosa runt på. 

Tuva-Li trivdes som fisken i vattnet inne på Lalandia och deras Aquadome, hon badade i vågbassängen, givetvis inte själv. Vi åkte en massa vattenrutschkanor och hon åkte några små själv också. Vi har klappat getterna och ätit goda middagar. Besöket på Lalandia avslutades med att Tuva-Li fick göra sitt egna gosedjur eller ja välja vilket hon ville ha sen fylldes det med stoppning och kläderna till var valfria. 

Så jag hoppas att hon har haft en bra weekend, hon kommer kanske inte minnas det när hon blir äldre, men då har jag i alla fall bilder och filmer att visa henne. Nästa resa är redan bokad och det är avresa nästa år, dock inte till Lalandia, utan resmålet får ni reda på lite längre fram.

Idag blir det en lugn torsdag, i eftermiddag tar vi bussen in till stan och möter upp Tuva-Li’s morfar. Blir ett besök på Haket för middag, smidigare och framförallt billigare att ta sig in till stan med bussen än att krångla sig ner där med bil och sen betala dyr parkering. Sen lär det säkert vara kaos med parkeringen, då HIF har match ikväll, får hoppas det blir en lugn busstur hem, tror i och för sig att vi är klara innan matchen börjar.

Nu blir det lite frukost här hemma innan vi kickar igång denna dagen! Ha en fin torsdag idag, så hörs vi lite senare igen. Kram kram 

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.